SINT JANSKERK

Concertagenda Sint-Janskerk

Voor de meeste bovenstaande concerten geldt: vrij toegankelijk in combinatie met entree kerk. Vrienden van de Sint Jan hebben vrij toegang. Tenzij anders vermeld onder aan de concerten.

Zie voor nadere en andere info www.sintjan.com.

SO WHAT
program So What

AGENDA SO-WHAT!

So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ's. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.

vr. 16 feb. SLAVERY FARM + LACK OF MORALITY (Gratis Concert)

za. 17 feb. NACHTWACHT (Dance)

vr. 23 feb. COOKHOUSE + WILL WHISSON EP-Release (Concert)
Cookhouse komt in hometown Gouda hun eerste E.P. releasen. Op deze E.P. staan vijf tracks. Van de folky tunes van Old Friend tot de opzwepende sound van In Another Life; in deze E.P. komt het muzikale karakter van Cookhouse naar boven. Met hun eigen sound hebben ze als deelnemers van de popronde in 2017 menig luisteraar overtuigd. In het voorjaar van 2018 zullen ter promotie van de E.P. op tour gaan, maar de E.P. hoor, zie, en koop je voor het eerst op 23 februari in So What! Ook WILL WHISSON komt naar Gouda. Deze Engelse singer songwriter zal zijn nieuwste EP ´Age of Wonder´ ten gehore komen brengen. Met meer dan 100 optredens in 10 steden heeft hij al een grote fanbase achter zich weten te scharen en wordt hij al vergeleken met Ben Howard.

za. 24 feb. CRYING AT THE DISCOTHEQUE (Special)
Muziek om te janken maar er toch stiekem heel erg van genieten en meezingen. Guilty Pleasures, foute disco en nummers die je alleen maar keihard meezingt onder de douche. Van Lou Bega tot Rick Astley en van Alcazar tot Boney M, ze komen allemaal voorbij.

Zie voor nadere info programmering: www.so-what.nl.

 

STUDIOGONZ

Maandprogramma StudioGonz

StudioGonz is ieder weekeinde open. Donderdag om 20u00, vrijdag en zaterdag om 21u00 en zondag (1 keer in de 2 weken) om 14u00. Met elke vrijdag en zaterdag bands, DJ's, thema-avonden of een gezellig StudioGonz Café! En om de week op zondag Lounge&Gaming. Genoeg te doen dus om je niet te vervelen.

iedere do. DONDERSLAG CAFÉ
het weekend begint op donderdag.

iedere vr.+za. STUDIOGONZ OPEN

vr. 16 feb. The Tasteless Gentleman + Arkhangelsk + Cacatory

Let op: de standaard deurtijden van StudioGonz aangepast: do. van 20u00 tot 23u00. Vrijdag en zaterdag van 21u00 tot 00u00.

Zie voor nadere informatie www.studiogonz.nl.

FLORATHEATER BOSKOOP
vr. 23 februari, 20u15

TESS ET LES MOUTONS: Franse Chansons in het theater

Magnifiques zijn geïnspireerd door de onverstaanbare eerste vakantieliefdes aan de Côte d’Azur. Door het oorverdovende geraas en gedonder van de Parijse metro. Door de zwoele smaak van Merlot en de geur van crêpes Nutella. Door Bouquinistes langs de Seine en de nostalgische klanken van een accordeonist op Pont Neuf. Door de naïviteit van Amélie Poulain. Maar vooral door de passie en de overgave waarmee grootheden als Piaf, Brel en nu ook Stromae de wereld kennis lieten maken met Franstalige muziek. Beïnvloed door de grote chansonartiesten van de afgelopen acht decennia, halen Tess en haar Moutons op bezielde wijze een klein stukje ‘Vie Parisienne’ naar Nederland.

Toegangsprijs 15 euro incl. consumptie, excl. servicekosten. Kaarten via www.floraboskoop.nl of bij Roos Eten & Drinken (Parklaan 4, Boskoop). FLORATHEATER BOSKOOP Parklaan 4, Boskoop, T 0172-766047, www.floraboskoop.nl

Gesponsord
De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.