SINT JANSKERK

Concertagenda Sint-Janskerk

Voor de meeste bovenstaande concerten geldt: vrij toegankelijk in combinatie met entree kerk. Vrienden van de Sint Jan hebben vrij toegang. Tenzij anders vermeld onder aan de concerten.

Zie voor nadere en andere info www.sintjan.com.

SO WHAT
program So What

AGENDA SO-WHAT!

So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ's. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.

55 JAAR SO WHAT! Met passe-partout hele maand gratis naar binnen!

So What! bestaat op 3 maart 55 jaar én dat vieren wij. De hele maand maart staat in het teken van het jubileum. Vijf weekenden lang gaan we knallen met vijf grote artiesten en vijf grote feesten. Voor elke doelgroep wat, maar vooral gericht op de muziekliefhebber. Voor € 55-, zorg je dat je er elke avond bij kunt zijn. Dit bespaart je € 75-, over de hele maand! Bij de volgende evenementen mag je naar binnen met de passe-partout:

16/03 Surprise Act 2
17/03 St. Patricksday Special
23/03 Eefje de Visser
24/03 30+ Feest
30/03 Jerry O. & The Monomen (Gruppo Sportivo)
31/03 Stijlvol Stijlloos

Verder: zo. 4 mrt: Birthday Eetcafé; do. 8 mrt: Jongerendebat Gratis!; za. 10 mrt: Nachtwacht + Hiphop; vr. 16 mrt. Lasergamen; zo. 18 mrt: Irish pubfood & Quiz.

Zie voor nadere info programmering: www.so-what.nl.

STUDIOGONZ

Maandprogramma StudioGonz

StudioGonz is ieder weekeinde open. Donderdag om 20u00, vrijdag en zaterdag om 21u00 en zondag (1 keer in de 2 weken) om 14u00. Met elke vrijdag en zaterdag bands, DJ's, thema-avonden of een gezellig StudioGonz Café! En om de week op zondag Lounge&Gaming. Genoeg te doen dus om je niet te vervelen.

iedere do. DONDERSLAG CAFÉ
het weekend begint op donderdag.

iedere vr.+za. STUDIOGONZ OPEN

za. 17 mrt. Gentlemen of Rock 'N Roll + Midnight Experience

zo. 18 mrt. HOPES (CZ) + Earl grey (D) + Deposit + Fists of Time + Northern Lights
Hardcore / metalcore / punkrock.

za. 24 mrt. Death from Within 2 (Metalfestival)

zo. 25 mrt. Nothing but the blues
Presentatie workshops Ferdi Schukking Gratis.

zo. 25 mrt. Spinning Jazz Sessions
Spinning Jazz Sessions I.s.m. Cultuurhuis & de Kleischuur Gratis

Let op: de standaard deurtijden van StudioGonz aangepast: do. van 20u00 tot 23u00. Vrijdag en zaterdag van 21u00 tot 00u00.

Zie voor nadere informatie www.studiogonz.nl.

Gesponsord
De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.