DE GOUDSE SCHOUWBURG

maandprogramma De Goudse Schouwburg

MAANDAGENDA JANUARI www.goudseschouwburg.nl

vr. 19 jan.  ISABELLE BEERNAERT: TABULA RASA
20u00    Choreograaf en theatermaker Isabelle Beernaert maakt schoon schip en zoekt de vrijheid op om te voorkomen dat we klein blijven. Een samenspel van verschillende muziekstijlen en pure dans, met muziek van o.a. Muse, Armand Amar, Max Richter en Damien Rice.

di. 23 jan. COMEDYTRAIN ON TOUR
20u00    Vanuit de eigen roemruchte comedyclub Toomler in Amsterdam trekken de grootste talenten van Comedytrain ook dit jaar door het land. Stand-up zoals stand-up bedoeld is!

wo. 24 jan. OP ZOEK NAAR GELUK, met Coen Verbraak e.a.
20u00    Tegenwoordig is iedereen voortdurend op zoek naar geluk. Maar word je van die zoektocht wel gelukkig? En als je geluk hebt gevonden, hoe lang duurt dat gevoel dan? Wat is geluk eigenlijk? Tijdens dit theatercollege worden al deze vragen onder de loep genomen door vier ‘geluksspecialisten’.

wo. 24 jan. FUAD HASSEN: HELD
20u30    De dagbladen waren lovend over het succesvolle debuutprogramma van Fuad Hassen. Zo schreven ze: ‘Publiek is in goede handen bij aimabele verteller Hassen’ en ‘Houd Hassen in de gaten’.

vr.26+za.27 jan. THE MAGIC OF JEANS: A BRAND NEW DAY
20u00    Een grote diversiteit aan muziekstijlen en hits uit verschillende decades trekken aan u voorbij, ondersteund door strakke, moderne dans en vele kleurrijke kostuums. Een voorstelling om niet te missen, voor jong en oud!

vr. 26 jan. MARIAN MUDDER : SOFASESSIES
20u30 ‘Hoe therapie mij niet heeft geholpen, en vooral waarom niet'. ‘Sofasessies’ is een openhartige voorstelling voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, het had willen hebben of had kunnen gebruiken.

zo. 28 jan. HOE LICHT KAN EEN WOLK ZIJN?
14u00 Hoe licht kan een wolk zijn? Over het verlangen om gewichtsloos in de lucht te hangen. Een voorstelling voor iedereen die door de ruis het bos niet meer hoort. Losjes geïnspireerd op het prentenboek 'De Wonderlijke Hoed Van Beer' van Ayano Imai.

di. 30 jan. WAT IK MOEST VERZWIJGEN, met Anne Wil Blankers e.a.
20u00 Een nieuw aangrijpend toneelstuk van Edwin de Vries i.s.m. Mette Bouhuijs over de Joodse onderduikster Jet, gebaseerd op de roman van Ariëlla Kornmehl. Met in de hoofdrol de Grande Dame van het Nederlandse toneel: Anne Wil Blankers.

wo. 31 jan. ODE AAN LENNAERT NIJGH, met Sjors van der Panne, Jim de Groot, Izaline Calister e.a.
20u00 15 jaar na de dood van Lennaert Nijgh wordt deze fantastische tekstschrijver herdacht met een groots eerbetoon. Een uniek theaterconcert met natuurlijk zijn grote hits én het wat minder bekende werk!

wo. 31 jan. KARIN BRUERS HAALT UIT
20u30  Karin is terug met een solovoorstelling, nou ja…solo, samen met Nol Havens (VOF de Kunst). Nol is haar muzikant, chauffeur, persoonlijk entertainer en hij zorgt dat het niet helemaal uit de hand loopt, want dat ligt altijd op de loer bij Karin.

Toegangskaarten voor bovenstaande voorstellingen zijn te koop via www.goudseschouwburg.nl. Ook aan de kassa. Zie de website voor actuele openingstijden.

CULTUREEL CENTRUM CONCORDIA

maandprogramma Concordia

PROGRAMMA KOMENDE WEKEN

THEATER CONCORDIA   Concordiaplein, Haastecht

za. 13 jan.       MULDER & SONS: VADERS EN ZONEN, 20u15 € 15,-

zo. 14 jan.       THE OLDTIMERS,  15u00, € 7,50

za. 20 jan.       FUSE,  20u15, € 22,50

do. 25 jan.       FILMAVOND: HET DOET ZO ZEER, 20u15, € 8,-

vr. 26 jan.        LOS MUZIEKTHEATER: VAST, 20u15, € 18,-

za. 27 jan.       TIENERDISCO KRIMPENERWAARD,  19u30, € 5,- (incl. 1 consumptie)

zo. 28 jan.       COUNTRY CAFÉ, 15u00, gratis

KAARTEN
Kaarten voor de komende voorstellingen via www.theaterconcordia.nl en op werkdagen vanaf 17u00 uur in Grand Café Concordia en aan de kassa van Concordia voor de voorstelling (indien er nog kaarten zijn). 

Theater & Grand Café Concordia
Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht, 0182-502202
grandcafe@theaterconcordia.nl

Meer informatie en kaarten bestellen: www.theaterconcordia.nl.

Gesponsord
De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.