GOUDA

Vergader- of congreslocatie

Op zoek naar een vergader- of congreslocatie midden in Nederland? Gouda biedt diverse locaties, centraal gelegen én vlakbij de Randstad.

Gouda, midden in Nederland, uitstekend bereikbaar én ook nog een gratis en gemakkelijk parkeren bij alle congres- en vergaderlocaties! Een vergadering, congres, personeelsfeest, receptie, presentatie of andere meeting. Er is voor ieder wat in elke stijl te vinden.

Gouda is centraal gelegen in het land en uitstekend bereikbaar vanaf elke plek. Binnen twintig minuten naar de Randstad, midden in het Groene Hart, 30 minuten vanaf Utrecht en goed aan te rijden vanuit het noorden of zuiden van het land. Ideaal voor een bijeenkomst waarbij ieder vanuit een andere plaats komt.

In Gouda vind je een uniek en divers aanbod van industriële, rustieke en hippe locaties, divers voor elke doelgroep. Gouda bied je een echte belevenis! Wil je er meer uithalen dan alleen een bijeenkomst? De locaties denken graag met je mee voor een leuk aanvullend programma in de historische vestingstad midden in het Groene Hart van Holland. Kwaliteit staat bij alle locaties hoog in het vaandel. Zij verwelkomen en ontzorgen je graag voorafgaand en tijdens de bijeenkomst voor een onvergetelijke meeting.

Persoonlijke aandacht en service staan voorop. De locaties zorgen voor een persoonlijke sfeer en geven de aandacht die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. In Gouda vind je een gastvrije omgeving met een prachtige historische binnenstad. Gouda heeft haar eigen charme en hierdoor meer te bieden. Zakelijke groepen kunnen hier terecht voor het ‘totaalpakket’.

In Gouda vind je kwalitatief hoge gastronomie met vele locaties die werken met producten uit de streek. Van BIB-Gourmands tot duurzame Green Key locaties, alles om het jou en je gasten naar de zin te maken! Ook overnachtingsadressen van landelijke B&B’s tot luxe hotels in diverse prijsstellingen in een puur Hollands landelijke omgeving.

Diverse arrangementen in combinatie met horeca en recreatieve locaties zijn mogelijk. Arrangementen worden op maat gemaakt afhankelijk van je wensen.

Meer informatie over deze locaties is te vinden op www.vindingouda.nl/Horeca

CHOCOLADEFABRIEK

Kruim in Goudse Chocoladefabriek

Kruim is een vernieuwd horecaconcept dat het beste van verschillende werelden bij elkaar brengt. Geen afgesloten ruimte, maar samen met de andere bewoners van de Chocoladefabriek (de Stadsbibliotheek, de leeszaal van het archief, de Drukkerswerkplaats) vormt Kruim een inspirerende plek waar ontmoeten en kennis delen voorop staan', zo melden de eigenaren.

Het assortiment van Kruim is afgestemd op ieder moment van de dag. Van een ochtendkoffie, een uitgebreide lunch, de middagborrel tot dagelijks wisselende maaltijden. Bijna alle producten van Kruim zijn ook mee te nemen voor thuis of onderweg.
Kruim is een koksterm en betekent; ‘het laatste ingrediënt dat je aan een gerecht toevoegt om het compleet te maken’. Kruim is een samenwerking tussen Espressobar de Koffiefabriek en Leef Catering. In de open bar en keuken werken debarista’s en koks als een team. 
Kruim is te vinden in de Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda en is iedere dag open van 10 tot 20u00.
DE ZALM
iedere eerste vrijdag van de maand

Friday Afternoon Drink

Iedere eerste vrijdag van de maand houdt Brasserie-Bar De Zalm een Friday Afternoon Drink, in de volksmond ook wel FAD genoemd. Van 17 tot 00u00 worden de stoelen en tafels aan de kant geschoven en kan je genieten van een cocktail en een lekker muziekje. Zien we je daar?

HET INSPIRATIEHUIS
za. 25 nov. 21u00

LĂ©man Ensemble op streek met Sonja Hopmans

Palette, Léman Ensemble op streek: schilderen en muziek worden één.

Sonja Hopmans, Goudse kunstenares, zal tijdens het concert schilderen en zich laten leiden door de muziek van Leman.

,,We zullen in dit concert muziek en schilderkunst samen laten vallen. Sonja Hopmans, Goudse schilder, laat zich inspireren door de muziek van het Leman Ensemble. Tijdens het concert zal zij een schilderij maken en zich laten leiden daar waar de muziek van Leman haar brengt. Wij kijken bijzonder uit naar dit gezamenlijke resultaat. Komt u ook?

sonja hopmans

Sonja Hopmans

Haar naam is Sonja Hopmans (1974). Zij studeerde aan Kunstacademie Minerva. Zij is kunstschilder en daarnaast heeft zij een eigen praktijk en is werkzaam als coach, trainer en schilderdocent. Mensen ervaren haar als open, toegankelijk, aandachtig en positief.

Datum: 25 november 2017 in Het Inspiratiehuis, Gouda. Aanvang: 21u00.

Tarief: 19,50 voor volwassenen, 14,50 voor kinderen

Op zaterdag mogelijkheid vooraf te dineren bij 'Boven de Tapperij' voor combiprijs van 39,00 euro.

Aanmelden: Lemanensemble.nl

Meer lezen

 

PARTYCENTRUM LE PATAPOUF

IEDERE BIJEENKOMST IN DE BESTE HANDEN


Doorgewinterde Goudse horecaondernemers Hans en Sandra Eikenaar zorgen er graag voor dat het u als gast van Le Patapouf aan niets ontbreekt. Met veel passie en professionaliteit verzorgen zij uw bijeenkomsten. Van vergadering en business event tot bruiloft.

Bij Le Patapouf kunt u overigens ook terecht voor een stijlvolle afscheidsbijeenkomst, waarbij respect voorop staat. Heeft u alles zelf al uitgedacht en wilt u MAATWERK? Le Patapouf komt graag tegemoet aan al uw wensen. Of kiest u voor het aantrekkelijke gemak van een ALL-INARRANGEMENT? Bij Le Patapouf bent u in de beste handen. PARTY- EN ZALENCENTRUM LE PATAPOUF, Kolkmanstraat 1-3, Gouda, tel. 0182-513213, info@le-patapouf.nl en www.le-patapouf.nl.

De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.