GOUDA en REGIO

Iets te vieren: 4yourcatering

Heeft u iets te vieren bij u thuis, op de zaak of op de club? Bezoekt u dan eens de cateringlijn 4yourcatering.

CHOCOLADEFABRIEK

Kruim in Goudse Chocoladefabriek

Kruim is een vernieuwd horecaconcept dat het beste van verschillende werelden bij elkaar brengt. Geen afgesloten ruimte, maar samen met de andere bewoners van de Chocoladefabriek (de Stadsbibliotheek, de leeszaal van het archief, de Drukkerswerkplaats) vormt Kruim een inspirerende plek waar ontmoeten en kennis delen voorop staan', zo melden de eigenaren.

Het assortiment van Kruim is afgestemd op ieder moment van de dag. Van een ochtendkoffie, een uitgebreide lunch, de middagborrel tot dagelijks wisselende maaltijden. Bijna alle producten van Kruim zijn ook mee te nemen voor thuis of onderweg.
Kruim is een koksterm en betekent; ‘het laatste ingrediënt dat je aan een gerecht toevoegt om het compleet te maken’. Kruim is een samenwerking tussen Espressobar de Koffiefabriek en Leef Catering. In de open bar en keuken werken debarista’s en koks als een team. 
Kruim is te vinden in de Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda en is iedere dag open van 10 tot 20u00.
BODEGRAVEN
van 21 t/m 24 september

Bourgondisch genieten in het weiland !

 

Kaas & Koeien in ’t Weiland
Deze nazomer een nieuw bourgondisch initiatief in de uitgestrekte weilanden van natuurgebied De Meije.  Het initiatief en de organisatie van dit bourgondische event ligt in handen van Hans Peter van den Bosch van eventmarketingbureau Eigenwijze Evenementen. Kaas & Koeien in het Weiland is de smakelijke start van het najaar, met hierin een prominente rol voor de Koe. 

Succes Asperges in de Polder smaakt naar meer
De sfeer en referenties rondom ons eerdere event Asperges in de Polder te Woubrugge met meer dan 1.000 gasten zijn zo overweldigend, welke Eigenwijze Evenementen heeft doen besluiten te kijken naar nieuwe culinaire mogelijkheden aan de rand van Gemeente Bodegraven.  In de weilanden van Boer Vergeer, Melkveehouderij Zorgvliet  Meije 3, wordt gedurende 4 dagen een stoere stretch  bedoeïenentent opgezet, waar wij ca. 150 gasten per avond meenemen in een ultieme belevenis van Landleven, proeven, koeien, (h)eerlijk vlees, entertainment en gezelligheid.

Bourgondisch
Het zal de liefhebber van Kaas en (h)eerlijk vlees aan niets ontbreken. Vanaf 18.00u worden de Gasten welkom geheten in de Koeienstal. Van hieruit lopen om ca. 19.00u. wij naar de stoere tent waar een (h)eerlijk 4 gangen menu op ons wacht.  Een ode aan de koe, in een setting van strobalen, en een warme landleven setting.  In geval van een avond iets minder weer wordt dat ondervangen met fleecedekens en heaters in de tent.

Entertainment
Iedere avond een ander thema en live entertainment, donderdag is business night met de prachtige stem van Frederique van den Boomen, vrijdag gaan wij dansen in het weiland  op een avond welke inmiddels exclusief is geboekt. Zaterdag is het Jazz, Kaas & Wijn in het Weiland en Zondag 24 september staat een familiezondag op het programma, waarbij er ook vermaak is voor de kinderen  op en rond de boerderij.

Voor iedereen
Kaas & Koeien in ’t Weiland is hét moment om het najaar te verwelkomen, het liefst in goed gezelschap. Kom van 21 tot en met 24 september gezellig met familie en vrienden voor een bijzondere avond uit. Ook het bedrijfsleven is van harte welkom, met speciale bedrijfsarrangementen vanaf 10 personen. De luxe Bedoeïenentent is bovendien exclusief te reserveren voor een huwelijk, bedrijfsfeest of een andere feestelijke gelegenheid vanaf 125 personen. 

Kaas en Koeien in ’t Weiland

http://kaasenkoeieninhetweiland.nl/

https://www.youtube.com/watch?v=UpyW7UqkZfU

 

 

PARTYCENTRUM LE PATAPOUF

IEDERE BIJEENKOMST IN DE BESTE HANDEN


Doorgewinterde Goudse horecaondernemers Hans en Sandra Eikenaar zorgen er graag voor dat het u als gast van Le Patapouf aan niets ontbreekt. Met veel passie en professionaliteit verzorgen zij uw bijeenkomsten. Van vergadering en business event tot bruiloft.

Bij Le Patapouf kunt u overigens ook terecht voor een stijlvolle afscheidsbijeenkomst, waarbij respect voorop staat. Heeft u alles zelf al uitgedacht en wilt u MAATWERK? Le Patapouf komt graag tegemoet aan al uw wensen. Of kiest u voor het aantrekkelijke gemak van een ALL-INARRANGEMENT? Bij Le Patapouf bent u in de beste handen. PARTY- EN ZALENCENTRUM LE PATAPOUF, Kolkmanstraat 1-3, Gouda, tel. 0182-513213, info@le-patapouf.nl en www.le-patapouf.nl.

RESTAURANT DE NIEUWE POLDERKEUKEN

HEERLIJKE GERECHTEN UIT DE POLDER


Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap. Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren. Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart. De Nieuwe Polderkeuken kan tevens uw culinaire wensen vervullen bij u thuis, op kantoor of op locatie. Voor iedere denkbare gelegenheid waar dan ook in Nederland. Voor informatie kunt u contact opnemen via email: info@polderkeuken.nl of tel. 0182-602016.

De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.