Sportcentrum Doets
in een ongedwongen sfeer werken aan het lichaam, geest en de gezondheid

Fitness, budosporten en groepslessen

Sportcentrum Doets is een gezellige, betaalbare sportschool voor het hele gezin. Jong en oud kunnen bij Doets in ongedwongen sfeer aan het lichaam en de gezondheid werken. Geen health center met loungehoek en sauna’s in de kleedkamers, maar een gezellige club met veel persoonlijke aandacht en eerlijke prijzen, want bij Doets kun je al sporten vanaf 20 euro per maand. Doe mee met diverse groepslessen, of ga (onder begeleiding) aan de slag in de (cardio-) fitness zaal. Of misschien heb je altijd al aan een budo-sport willen doen? Dit alles is bij Doets mogelijk. Dus kijk op de sitewww.sportcentrumdoets.itbull.org of kom langs, om meer te weten te komen over de mogelijkheden van het sportcentrum aan de Oudeweg 1d in Reeuwijk.

Rayer HealthCenter Gouda

Blijf bewegen bij Rayer Healthcare

We horen, zien en lezen het maar al te vaak: het is belangrijk om te bewegen. Dat geldt zeker voor ouderen. De meeste ouderen krijgen last van de spieren en gewrichten. Voor deze doelgroep is het dus extra belangrijk om in beweging te blijven. Rayer Healthcare biedt daartoe voor verschillende doelgroepen uiteenlopende mogelijkheden.

Gym en fitness voor ouderen is goed voor de bloeddoorstroming en de lenigheid. Ook de spieren en gewrichten worden soepeler door te bewegen. Met eenvoudige stap- en spier verstevigende oefeningen of spelvormen houdt men de spieren en gewrichten in conditie.

Bekijk de trailer

Senioren-fitness wordt op muziek gedaan, aangepast aan de leeftijd van de doelgroep. Vaak wordt er ook tijdens de opwarming gebruik gemaakt van aerobic om de spieren op te warmen. Dit zijn eenvoudige stapcombinaties op muziek.

Spier verstevigende oefeningen komen vooral aan bod in lessen seniorengymnastiek. De deelnemers voeren oefeningen uit die ervoor zorgen dat de spieren op latere leeftijd niet afzwakken, maar goed blijven functioneren bij het uitoefenen van dagelijkse handelingen.

Wanneer er mensen met beperkingen zijn in de groep, werken deze personen op hun eigen niveau. Voor vele senioren is het motiverend dat ze in groep kunnen bewegen. Vooral het sociale aspect speelt hier een enorme rol.

Blijf bewegen en wordt met vreugde en plezier een dagje ouder.

Geïnteresseerd? Bel of mail dan naar Rayer Healthcare Gouda of ga even langs bij het centrum.

Voor meer informatie:
Rayer HealthCenter Gouda
Ronsseweg 7 . 2803 ZA Gouda . 0182 533 159
info@rayerhealthcare.nl
www.rayerhealthcare.nl

Gesponsord
De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.