CULTUURHUIS GARENSPINNERIJ

Agenda Cultuurhuis Garenspinnerij

 

Je hoeft je in Gouda nooit te vervelen want in jouw culturele huiskamer is altijd wel wat te doen. In de maand Maart hebben we bijvoorbeeld het volgende al op de agenda staan:

25-03 Muziek-Ontdekdag met Actie: Workshop Sound & Science, toveren met geluid - Cursussen - Cultuurhuis Garenspinnerij & Muziekvoorstelling Stapel - Cultuurhuis Garenspinnerij

Zie ook Home - Cultuurhuis Garenspinnerij

DE GOUDSE SCHOUWBURG

Agenda De Goudse Schouwburg

 

ZA 25 MRT >>> EDSILIA ROMBLEY - In Balans

DI  28 MRT >>> THE LEGENDS FT. MICHAEL VAREKAMP - Helden van Toen - met Tess Merlot & Wiboud Burkens

DO 30 MRT >>> BLAUDZUN - NY-RIO-BERLIN

 

WO 19 APR >>> STEF BOS - Bitterlief

WO 19 APR >>> SPINVIS & SAARTJE VAN CAMP - Neveldieren

DO 20 APR >>> CHRIS GREM - Chris Grem vs. Neil Diamond

ZA 22 APR >>> FRANCIS VAN BROEKHUIZEN & DOMINIC SELDIS - The Francis and Dominic Show

ZO 23 APR >>> AGNIETEN SESSIONS - LAVALU

DI 25 APR >>> HAEVN

WO 26 APR >>> THE BOOTLEG SIXTIES - Ouvertures

ZA 29 APR >>> RED LIMO QUARTET - An Offbeat Movie Night

Zie voor het programma 2022-2023 op www.goudseschouwburg.nl

DE THEATERBAKKERHEIJ

Agenda De Theaterbakkerheij

Goudse Komedie vierkant.jpg

Spiegels | De Goudse Komedie

Categorie: TheaterToneel

Datum: Zaterdag 25 & Zondag 26 maart

Aanvang: 20:30 uur / 14:00 uur

Entree: €17,50 (+€1,50 servicekosten)


De Goudse Komedie presenteert Spiegels
Theo Klinknagel is een middelmatige schrijver van zogenaamde feelgood stories. Hij verdient er een aardige boterham mee, maar daar is alles mee gezegd. Zijn eigen leven is een sleur en zijn huwelijk staat op springen. Theo is getrouwd met Angela, maar zij heeft na de geboorte van hun derde kind de handdoek in de ring gegooid en doet helemaal niks meer in huis. Theo staat overal alleen voor. Hij kookt, doet het huishouden, zorgt voor de kinderen en voor het inkomen.

Om te ontsnappen aan deze realiteit lijkt hij te vluchten in zijn fantasiewereld. Aan de andere kant is het gras natuurlijk altijd groener. Zo ook bij de buren, Teun en Anja. Althans zo lijkt het. Want ook al wekken deze directe tegenpolen van Theo en Angela de schijn dat hun leven ideaal is, al snel blijkt dat ieder huisje zijn kruisje heeft. Werkelijkheid en fantasie beginnen al snel door elkaar te lopen.

Cast
* Theo Klinknagel : Gerben Pijl
* Angela Klinknagel: Debbie Metaal
* Teun Galesloot: Pieter Jan Kruijssen
* Anja Troost: Denise de Graaf
* Sandér Boulevard: Stephan Eikenaar

Tickets bestellen

Locatie

De Theaterbakkerheij

Gouderaksedijk 24B

2808NG Gouda

HET EVERTSHUIS
maand agenda

AGENDA HET EVERTSHUIS

 

VR 24 en ZA 25 MRT | 20.00 uur | € 13,50 met pauzedrankje 
Flashback '94
TONEEL | De titel ‘De show must go on’ kan in dit theaterstuk letterlijk en figuurlijk genomen worden. De muziek is veelzijdig. Teksten en liedjes zijn geschreven door Ria van Lent, Hans Nottelman en Ankie Verbree. INFO & TICKETS

 

DO 30 MRT | 20.00 uur | € 19,50 met drankje 
Finalisten Tournee Cameretten Festival
CABARET | De finalisten van Cameretten Festival 2022 Joey & Dave, Yunus Aktas en Selma Visscher schotelen u een heerlijke cabaretavond voor. INFO & TICKETS

 

VR 31 MRT | 20.00 uur | € 10,00 met drankje
FILM ELVIS | Een van de grootste muziekiconen ooit: Elvis Presley. In deze Oscar-genomineerde film brengen acteurs Austin Butler en Tom Hanks het verhaal van The King tot leven. INFO & TICKETS

 

ZA 1 APRIL | 20.00 uur | € 23,50 met drankje
Scrum – Back to Basic
MUZIEK
| Zes muzikanten met akoestische instrumenten en een voorliefde voor de pure en eerlijke folkmuziek, die in Ierland en Schotland in ieders bloed zit. INFO & TICKETS

 
 

DO 13 APR | 20.00 uur | € 23,00 met drankje
SOLO STORIES - Nu ik je zie met Soy Kroon n.a.v. boek Merlijn Kamerling
TONEEL - Van de makers van ‘Ma’ en ‘In het licht’. Een zoektocht van een zoon naar zijn vader. INFO & TICKETS

 

Twitter

Facebook

Website

Email

Instagram

 
 
 
 
 

KAARTEN
Kaarten zijn rechtstreeks te bestellen via www.evertshuis.nl of bij de theaterkassa van  het Evertshuis in Bodegraven. Telefoon: 0172-618484.

CULTUREEL CENTRUM CONCORDIA

Agenda Concordia

 

PROGRAMMA KOMENDE WEKEN

do. 6 april Historisch Café in Theater Concordia Haastrecht
Donderdag 7 april is er weer een Historisch Café in Theater Concordia Haastrecht! Iedereen is van harte welkom om tussen 13.30 en 16.00 uur naar Concordia te komen. Elke eerste donderdagmiddag van de maand van 13u30 tot 16u00 organiseert de Historische Vereniging Haastrecht een Historisch Café. De vereniging wil graag de inwoners van Haastrecht in de gelegenheid stellen om kennis te maken met de vereniging en eventueel ter plaatse vragen te stellen of hun verhaal te doen. Er zullen historische boeken, documenten en/of foto’s aanwezig zijn.

vr. 7 april Popquiz in Theater Concordia
Vrijdag 7 april om 20.30 uur is er weer een Popquiz in Theater Concordia in Haastrecht.Popmuziek staat centraal in tientallen vragen! Wie wint de smakelijke en vermakelijke rondeprijzen tijdens deze supergezellige Concordia-quizavond? 33 teams van max. 5 deelnemers doen mee. Alleen met een groepsticket kun je meedoen! De Popquiz begint vrijdag 7 april om 20.30 uur. Kaarten (à € 25 per team) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

vr. 14 april Concordia’s pubquiz online
21u00
 Er staat weer een Pubquiz op het programma in Theater Concordia in Haastrecht. Samen strijden om smakelijke en vermakelijke beloningen tijdens deze supergezellige Concordia-quizavond. Het theater is gevuld met 33 teams van max 5 deelnemers (14+). Alleen met een groepsticket kun je meedoen! Trek je december/kerst/kerstvakantieoutfit aan (van foute kersttrui of kerst-onesie tot smoking of glamourous galajurk). Er is een passende prijs voor het leukst/mooist verklede team! De Pubquiz begint om 20u30. Kaarten (à € 25 per team) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

 

Theater & Grand Café Concordia
Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht, 0182-502202
grandcafe@theaterconcordia.nl

Meer informatie en kaarten bestellen: www.theaterconcordia.nl.

KAARTEN
Kaarten voor de komende voorstellingen via www.theaterconcordia.nl en op werkdagen vanaf 17u00 uur in Grand Café Concordia en aan de kassa van Concordia voor de voorstelling (indien er nog kaarten zijn). 

De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.