De Theaterbakkerheij

Programma De Theaterbakkerheij

do. 17 en zo. 20 sept.: Grensgeval 4
Zin in een indrukwekkende theateravond van hoog niveau? Dan is Grensgeval iets voor jou! Deze editie 5 nieuwe monologen. Complete mini-voorstellingen die op een bijzondere wijze met elkaar zijn verbonden. De personages zijn totaal verschillend maar hebben één overeenkomst, ze balanceren in hun leven op de grens. Een theateravond voor fijnproevers! Laatste tickets vanaf €7,50.

 vr. 18 sept.: Van Eigen Bodem: Nederpop Avond!
De mannen van coverband Van Eigen Bodem spelen alle bekende hits van... eigen bodem! Een mix van Pop in je Moerstaal en de Vrienden van Amstel Live. In het Nederlands, in het Engels, de klassiekers van toen en de hits van nu! BLØF, Marco Borsato, Kane, Nielson, Doe Maar… en ook Guus Meeuwis, Armin van Buuren en André Hazes komen voorbij. Alles… zolang het maar van eigen bodem is! Tickets vanaf €10,-

za. 19 sept.: Golden Earring Tribute
Skeftum! plays Golden Earring. Met nummers als Going To The Run, Long Blond Animal, Back Home, When The Lady Smiles, Twilight Zone en uiteraard Radar Love gaat dit een fantastisch feestje worden. Mis het niet! De zaaltickets zijn al uitverkocht dus wees er snel bij!

zo. 20 sept.: RommelMarket op GoudAsfalt
In de achtertuin van De Theaterbakkerheij, op het GoudAsfalt terrein, kun je zondag 20 september heerlijk struinen op de 3e editie van de RommelMarket. Kramen, kleedjes en kofferbakken vol preloved items! Ons zonnige terras is vanaf 11u00 geopend voor koffie, thee of een borrel! Entree is gratis.

CULTUREEL CENTRUM CONCORDIA

maandprogramma Concordia

PROGRAMMA KOMENDE WEKEN

KAARTEN
Kaarten voor de komende voorstellingen via www.theaterconcordia.nl en op werkdagen vanaf 17u00 uur in Grand Café Concordia en aan de kassa van Concordia voor de voorstelling (indien er nog kaarten zijn). 

Theater & Grand Café Concordia
Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht, 0182-502202
grandcafe@theaterconcordia.nl

Meer informatie en kaarten bestellen: www.theaterconcordia.nl.

De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.