CULTUREEL CENTRUM CONCORDIA

maandprogramma Concordia

PROGRAMMA KOMENDE WEKEN

vr 18 jan 20:15 Steven Brunswijk: van slaaf tot meester € 15,-
Slavernij maakt deel uit van de Nederlandse geschiedenis en komt helaas nog steeds voor in sommige delen van de wereld. Als je het hier over de slavernij hebt, ontstaat er altijd een krampachtige en serieuze sfeer. Terwijl het ondertussen 155 jaar geleden is! Maakt dat het minder erg? Nee, absoluut niet! Kun je er dan wel grappen over maken? Het zal eens tijd worden! Maar kan het ook? En dat is dus ook exact waar je tijdens de voorstelling Van slaaf tot meester samen met Steven achter komt.

za 19 jan 20:15 The Kik herhaalt! UITVERKOCHT
Na een uitverkochte show afgelopen seizoen komt The Kik opnieuw naar Haastrecht! The Kik maakt een selectie uit z’n hertaalde repertoire en Dave von Raven vertelt op humoristische wijze de achterliggende verhalen. Theaterconcert met tribune.

zo 20 jan 15:00 The Cosy Rockers € 10,-
The Cosy Rockers is een enthousiaste 6-mans band die voornamelijk Rock ’n Roll muziek speelt uit de eind jaren ’50 en begin jaren ’60. The Cosy Rockers spelen zowel instrumentale als vocale nummers van o.a. The Shadows, Cliff Richard, Elvis Presley, The Everly Brothers, Buddy Holly en Chuck Berry.

vr 25 jan 20:15 Lavinia Meijer: THE GLASS EFFECT € 21,-
Harpiste Lavinia Meijer werkte de afgelopen jaren nauw samen met Philip Glass en brengt met dit programma een ode aan deze iconische componist. Ze vertolkt ditmaal zijn Etudes. Naast muziek van Philip Glass vertolkt Meijer ook werken van Bryce Dessner, Nils Frahm, Olafur Arnalds en zichzelf.

za 26 jan 19:30 Tienerdisco € 5,-
Op zaterdag 26 januari is er voor de 6e keer een tienerdisco in Theater Concordia. Profi dj’s en dansers zorgen ervoor dat de voetjes van de vloer gaan tot je niet meer kunt. Moe van al het dansen? Ga lekker chillen of leuk met je vrienden op de foto bij onze partyfotograaf. En wil je dat je favoriete plaatje gedraaid wordt, check dan de lijst op je school.Voor disco groep 7, 8 en brugklas.

zo 27 jan 15:00 Country Cafe gratis
Country op de zondagmiddag met de vertrouwde huisband Change of Key. Plattelandsmuziek uit de USA met het authentieke gevoel. Ontdek zelf waarom ze zijn uitgeroepen tot ‘Beste Country Trio’ en geniet van een sfeervolle middag in het Grand Café?.

do 31 jan 20:15 Filmavond: Three Billboards € 8,-
Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, stelt Mildred Hayes een wanhoopsdaad. Ze laat drie controversiële boodschappen plaatsen op reclameborden langs de weg richting haar dorp Ebbing… De grote winnaar van de Golden Globes! 16+

KAARTEN
Kaarten voor de komende voorstellingen via www.theaterconcordia.nl en op werkdagen vanaf 17u00 uur in Grand Café Concordia en aan de kassa van Concordia voor de voorstelling (indien er nog kaarten zijn). 

Theater & Grand Café Concordia
Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht, 0182-502202
grandcafe@theaterconcordia.nl

Meer informatie en kaarten bestellen: www.theaterconcordia.nl.

Gesponsord
De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.