GOUDA

Vergader- of congreslocatie

Op zoek naar een vergader- of congreslocatie midden in Nederland? Gouda biedt diverse locaties, centraal gelegen én vlakbij de Randstad.

Gouda, midden in Nederland, uitstekend bereikbaar én ook nog een gratis en gemakkelijk parkeren bij alle congres- en vergaderlocaties! Een vergadering, congres, personeelsfeest, receptie, presentatie of andere meeting. Er is voor ieder wat in elke stijl te vinden.

Gouda is centraal gelegen in het land en uitstekend bereikbaar vanaf elke plek. Binnen twintig minuten naar de Randstad, midden in het Groene Hart, 30 minuten vanaf Utrecht en goed aan te rijden vanuit het noorden of zuiden van het land. Ideaal voor een bijeenkomst waarbij ieder vanuit een andere plaats komt.

In Gouda vind je een uniek en divers aanbod van industriële, rustieke en hippe locaties, divers voor elke doelgroep. Gouda bied je een echte belevenis! Wil je er meer uithalen dan alleen een bijeenkomst? De locaties denken graag met je mee voor een leuk aanvullend programma in de historische vestingstad midden in het Groene Hart van Holland. Kwaliteit staat bij alle locaties hoog in het vaandel. Zij verwelkomen en ontzorgen je graag voorafgaand en tijdens de bijeenkomst voor een onvergetelijke meeting.

Persoonlijke aandacht en service staan voorop. De locaties zorgen voor een persoonlijke sfeer en geven de aandacht die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. In Gouda vind je een gastvrije omgeving met een prachtige historische binnenstad. Gouda heeft haar eigen charme en hierdoor meer te bieden. Zakelijke groepen kunnen hier terecht voor het ‘totaalpakket’.

In Gouda vind je kwalitatief hoge gastronomie met vele locaties die werken met producten uit de streek. Van BIB-Gourmands tot duurzame Green Key locaties, alles om het jou en je gasten naar de zin te maken! Ook overnachtingsadressen van landelijke B&B’s tot luxe hotels in diverse prijsstellingen in een puur Hollands landelijke omgeving.

Diverse arrangementen in combinatie met horeca en recreatieve locaties zijn mogelijk. Arrangementen worden op maat gemaakt afhankelijk van je wensen.

Meer informatie over deze locaties is te vinden op www.vindingouda.nl/Horeca

EETCAFÉ VIDOCQ

EETCAFÉ VIDOCQ


Eetcafé Vidocq is het meest bekende en oudste eetcafé van Gouda en is vernoemd naar Francois Eugene Vidocq die een legende is in Frankrijk. Het bedrijf bestaat inmiddels dertig jaar en is zeven dagen per week geopend. Sinds die tijd genieten de gasten hier van een ongedwongen sfeer, gezellige bediening en vooral, het lekkere eten. De keuken is Frans georiënteerd en staat bekend om bijvoorbeeld z’n heerlijke entrecote Café de Paris, entrecote gegratineerd met brie tomaat en spek, Tournedos met gorgonzola en rode portsaus, Spare-ribs en nog veel meer. Vidocq is 7 dagen per week geopend van 17 tot 01u00 uur. De keuken is geopend van 17 tot 22u00. Na 22u00 kunt u genieten van de kleine kaart. Zie ook www.eetcafevidocq.nl. EETCAFÉ VIDOCQ Koster Gijzensteeg 5 en 8, Gouda, tel. 0182-522819.

RESTAURANT DE NIEUWE POLDERKEUKEN

HEERLIJKE GERECHTEN UIT DE POLDER


Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap. Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren. Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart. De Nieuwe Polderkeuken kan tevens uw culinaire wensen vervullen bij u thuis, op kantoor of op locatie. Voor iedere denkbare gelegenheid waar dan ook in Nederland. Voor informatie kunt u contact opnemen via email: info@polderkeuken.nl of tel. 0182-602016.

PARTYCENTRUM LE PATAPOUF

IEDERE BIJEENKOMST IN DE BESTE HANDEN


Doorgewinterde Goudse horecaondernemers Hans en Sandra Eikenaar zorgen er graag voor dat het u als gast van Le Patapouf aan niets ontbreekt. Met veel passie en professionaliteit verzorgen zij uw bijeenkomsten. Van vergadering en business event tot bruiloft.

Bij Le Patapouf kunt u overigens ook terecht voor een stijlvolle afscheidsbijeenkomst, waarbij respect voorop staat. Heeft u alles zelf al uitgedacht en wilt u MAATWERK? Le Patapouf komt graag tegemoet aan al uw wensen. Of kiest u voor het aantrekkelijke gemak van een ALL-INARRANGEMENT? Bij Le Patapouf bent u in de beste handen. PARTY- EN ZALENCENTRUM LE PATAPOUF, Kolkmanstraat 1-3, Gouda, tel. 0182-513213, info@le-patapouf.nl en www.le-patapouf.nl.

ALPHEN EN REGIO
15 t/m 22 mei in Woubrugge

Asperges (& Meer) in de Polder

Vierde editie Asperges (& Meer) in de Polder

Kom bourgondisch genieten van 15 tot en met 22 mei in Woubrugge!

Gouwenaars kunnen weer asperges komen eten in de polder. Van 15 tot en met 22 mei vindt bij restaurant De Dyck in Woubrugge de vierde editie van Asperges (&meer) in de Polder plaats. Het initiatief en de organisatie van dit bourgondische event ligt in handen van Miranda Kruithof en Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen.

Asperges (&meer) in de Polder is inmiddels uitgegroeid tot een witgouden traditie, waarin de Koningin der Groente een hoofdrol speelt, maar het event biedt zoveel meer! En dit alles speelt zich af onder de stoere bedoeïenentent in de polder van Woubrugge.

’t Witte Goud
Na drie geslaagde edities Asperges in de Polder met meer dan 1.500 liefhebbers in 2018, doet de organisatie er dit jaar nog een schepje bovenop, door het evenement uit te breiden naar minimaal 10 avonden bourgondisch genieten van het buitenleven en ’t Witte Goud.

Crème de la crème
Trots is de organisatie op de bourgondische invulling van het event. De keukenbrigade van De Dyck staat steevast aan het fornuis. Op sommige dagen bijgestaan door enkele Gast Chefs waaronder Alain Caron en een Arabische Chef voor het thema 1001 Nacht. Naast de (top)chefs in het programma is er ruimte voor meer! Creativiteit in de gerechten, iedere avond een ander thema met Live-entertainment.

Entertainment
Nieuwe thema’s tijdens Asperges (&meer) in de Polder met entertainment. Op woensdag staat Inspiration Night op het programma met enkele interessante sprekers, daarnaast Joie de Vivre, de Jazz Night met Steffen Morisson. Verder de Groovy Night(s), female DJ Kit-T op vrijdag 17 mei.

Voor het complete programma met bijbehorende informatie, kijk op: www.aspergesindepolder.nl

Gesponsord
De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.