DE GOUDSE SCHOUWBURG

Agenda De Goudse Schouwburg

Muziekprogramma de Goudse Schouwburg

ZA 03 DEC:  Eric Vloeimans

Zie voor het programma 2022-2023 op www.goudseschouwburg.nl

DE THEATERBAKKERHEIJ

Agenda De Theaterbakkerheij

Hans Dulfer komt naar De Theaterbakkerheij

Door • ZoGouds.nl • vrijdag 11 november 2022 om 11:02

Jazzliefhebbers opgelet!  Donderdag 1 december staat niemand minder dan Hans Dulfer op het podium van De Theaterbakkerheij!

muziek Hans Dulfer.jpg

Dulfer is een van Nederlands bekendste en meest veelzijdige muzikanten. Zo ook in het Goudse, met zijn prachtige optredens tijdens Randstad Jazzfestival in Vidocq en zijn performance met New Band in 2017 bij Woodies. 

Muzikale duizendpoot Dulfer draait al jaren mee in de muziekscène, heeft een tijdloze stijl ontwikkeld en weet steeds een groot publiek aan te trekken. Met zijn internationale doorbraak ‘Big Boy’ (1994) werd duidelijk dat hij in de loop der jaren een perfecte mix heeft weten te maken. Een mix die laat horen dat jazz niet voor bejaarde, snordragende mannen is, maar een levendige muziekstijl die prima aansluit bij de pop van dochter Candy en de dance van Junkie XL.

Met zijn 80-jarige jubileumtour achter de rug bespeelt hij nu de podia met een nieuwe band en volle energie onder de naam Dulfer! Total Response.

De all-star bezetting speelt nieuwe nummers en eigenwijze bewerkingen van Dulfer-klassiekers, met de onwrikbaar uitdagende sax van Dulfer in de hoofdrol. Mis het niet!

Kaarten zijn nu te koop via: https://theaterbakkerheij.stager.nl/web/tickets/111232820

CULTUREEL CENTRUM CONCORDIA

Agenda Concordia

PROGRAMMA KOMENDE WEKEN

vr. 2 dec. Concordia’s pubquiz online
21u00 Er staat weer een Pubquiz op het programma in Theater Concordia in Haastrecht. Samen strijden om smakelijke en vermakelijke beloningen tijdens deze supergezellige Concordia-quizavond. Het theater is gevuld met 20 teams van max 5 deelnemers (14+). Alleen met een groepsticket kun je meedoen! De Pubquiz begint om 21u00. Kaarten (à € 25 per team) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Theater & Grand Café Concordia
Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht, 0182-502202
grandcafe@theaterconcordia.nl

Meer informatie en kaarten bestellen: www.theaterconcordia.nl.

KAARTEN
Kaarten voor de komende voorstellingen via www.theaterconcordia.nl en op werkdagen vanaf 17u00 uur in Grand Café Concordia en aan de kassa van Concordia voor de voorstelling (indien er nog kaarten zijn). 

CULTUURHUYS DE KROON

Agenda Cultuurhuys De Kroon

Zie https://www.cultuurhuysdekroon.nl/agenda/agenda-seizoen-21-22

Kaarten voor alle voorstellingen zijn te bestellen via de website www.cultuurhuysdekroon.nl, de ticketmatic app of aan de balie (op beperkte dagen) van Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein 1 in Waddinxveen.

De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.