Bram Ladage Gouda

Bij Bram Ladage kun je gewoon je patatje blijven halen

In het nieuws gaat het bijna nergens anders meer over: het coronavirus en de harde maatregelen om het virus tegen te gaan. De impact brengt ons allemaal in de war en in de problemen. Zo ook de (horeca)ondernemers. Maar die gaan zeker niet bij de pakken neerzitten. Neem Bram Ladage op de Markt. Eigenaars Lindsay en Raymond van der Zalm zijn in en met al hun creativiteit een afhaalservice met stringente regels gestart. Je kunt dus gewoon blijven genieten van de heerlijke verse patat van Bram Ladage.

Op zondag 15 maart werd bekend dat onder meer de horeca moet sluiten. En wel tot 6 april. Voor Bram Ladage op de Markt is een uitzondering gemaakt. De bekendste patatzaak van Gouda mag open blijven, maar alleen voor het afhalen. Verder mag er maar één klant tegelijk naar binnen en moeten andere klanten buiten wachten. Er mag alleen met pin betaald worden.

Alle zeilen
Door de harde maatregelen om het coronavirus tegen te gaan, krijgen veel ondernemers het de komende tijd moeilijk. Raymond verwacht ook de nodige inkomsten mis te lopen. “We moeten alle zeilen bijzetten. Met de afhaalservice verwachten we de schade zo beperkt mogelijk te houden…”

Raymond heeft daarvoor in zijn zaak en voor zijn zaak de nodige maatregelen getroffen. “Uiteraard nemen we de 1,5 meter afstand in acht. We attenderen onze klanten erop zich daaraan te houden. We hebben daartoe met tape strepen gezet in de zaak en voor de zaak. Verder wijzen we onze klanten met een bord voor de zaak op de regels die in verband met het coronavirus gelden…”

Goed te doen
Het werkt volgens Raymond omslachtig, maar het is goed te doen. ‘’Er mag maar één klant in de winkel binnen zijn om zijn of haar bestelling te doen. Die moet weer naar buiten en dan pas kan de volgende naar binnen. In de tussentijd maken wij de bestelling klaar en brengen we die desgewenst naar buiten. De markt is groot genoeg om even te wachten. Dit alles voeren we uit met zo min mogelijk contactmomenten…”

Betalingen gebeuren alleen met de PIN en de pinpas. “Contant geld is even taboe. Dat accepteren we even niet. We houden het pinapparaat schoon met alcoholdoekjes. En we werken met handschoentjes. We werken per slot van rekening met mensen en etenswaren. Daar is bij ons sowieso de grootste zorg voor…”

De (afhaal)service van Bram Ladage blijft overigens niet beperkt tot de eigen zaak. “We hebben bankjes voor de zaak staan. Die zijn niet van ons, maar van de gemeente. De afgelopen dagen zien we dat mensen daar toch regelmatig bij elkaar gaan zitten. En dat is natuurlijk niet de bedoeling…”

Bram Ladage Gouda
Wijdstraat 24 (0,11 km)
2801 KC Gouda

Routebeschrijving

Highlights info row image 0182 523 198

Highlights info row image Bericht sturen

Highlights info row image www.bramladage.nl

Highlights info row image Fastfoodrestaurant

GOUDA

Horecazaken openen digitaal de deuren

Een aantal Goudse horecazaken gooit zaterdag online de deuren open. Bezoekers kunnen via het platform Help de Horeca waardebonnen kopen voor hun favoriete horecazaak waarmee ze kroegbazen en andere horeca-uitbaters van omzet kunnen voorzien. Zij worden door het nieuwe coronavirus hard getroffen omdat zij verplicht hun deuren dicht moeten houden.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) kwam met het initiatief om de in totaal 3600 horecaondernemers, die hun omzetten zien verdampen door de noodmaatregel, te ondersteunen. Ook toeleveranciers als brouwers, drankproducenten en leveranciers van levensmiddelen schaarden zich achter het initiatief. Op het moment dat de cafés en restaurants weer open zijn kunnen de bonnen ingeleverd worden.

"Horecaondernemers hebben te maken met een omzetdaling van meer dan 50 procent terwijl hun vaste kosten gewoon doorlopen. Dit leidt tot acute liquiditeitsproblemen en elke vorm van hulp is op dit moment nodig om ervoor te zorgen dat cafés en restaurants blijven bestaan", aldus Dirk Beljaarts, algemeen directeur van KHN.

Horecaondernemers die zich ook willen aanmelden, kunnen dat nog steeds doen.

Vergader- of congreslocatie

Op zoek naar een vergader- of congreslocatie midden in Nederland? Gouda biedt diverse locaties, centraal gelegen én vlakbij de Randstad.

Gouda, midden in Nederland, uitstekend bereikbaar én ook nog een gratis en gemakkelijk parkeren bij alle congres- en vergaderlocaties! Een vergadering, congres, personeelsfeest, receptie, presentatie of andere meeting. Er is voor ieder wat in elke stijl te vinden.

Gouda is centraal gelegen in het land en uitstekend bereikbaar vanaf elke plek. Binnen twintig minuten naar de Randstad, midden in het Groene Hart, 30 minuten vanaf Utrecht en goed aan te rijden vanuit het noorden of zuiden van het land. Ideaal voor een bijeenkomst waarbij ieder vanuit een andere plaats komt.

In Gouda vind je een uniek en divers aanbod van industriële, rustieke en hippe locaties, divers voor elke doelgroep. Gouda bied je een echte belevenis! Wil je er meer uithalen dan alleen een bijeenkomst? De locaties denken graag met je mee voor een leuk aanvullend programma in de historische vestingstad midden in het Groene Hart van Holland. Kwaliteit staat bij alle locaties hoog in het vaandel. Zij verwelkomen en ontzorgen je graag voorafgaand en tijdens de bijeenkomst voor een onvergetelijke meeting.

Persoonlijke aandacht en service staan voorop. De locaties zorgen voor een persoonlijke sfeer en geven de aandacht die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. In Gouda vind je een gastvrije omgeving met een prachtige historische binnenstad. Gouda heeft haar eigen charme en hierdoor meer te bieden. Zakelijke groepen kunnen hier terecht voor het ‘totaalpakket’.

In Gouda vind je kwalitatief hoge gastronomie met vele locaties die werken met producten uit de streek. Van BIB-Gourmands tot duurzame Green Key locaties, alles om het jou en je gasten naar de zin te maken! Ook overnachtingsadressen van landelijke B&B’s tot luxe hotels in diverse prijsstellingen in een puur Hollands landelijke omgeving.

Diverse arrangementen in combinatie met horeca en recreatieve locaties zijn mogelijk. Arrangementen worden op maat gemaakt afhankelijk van je wensen.

Meer informatie over deze locaties is te vinden op www.vindingouda.nl/Horeca

EETCAFÉ VIDOCQ

EETCAFÉ VIDOCQ


Eetcafé Vidocq is het meest bekende en oudste eetcafé van Gouda en is vernoemd naar Francois Eugene Vidocq die een legende is in Frankrijk. Het bedrijf bestaat inmiddels dertig jaar en is zeven dagen per week geopend. Sinds die tijd genieten de gasten hier van een ongedwongen sfeer, gezellige bediening en vooral, het lekkere eten. De keuken is Frans georiënteerd en staat bekend om bijvoorbeeld z’n heerlijke entrecote Café de Paris, entrecote gegratineerd met brie tomaat en spek, Tournedos met gorgonzola en rode portsaus, Spare-ribs en nog veel meer. Vidocq is 7 dagen per week geopend van 17 tot 01u00 uur. De keuken is geopend van 17 tot 22u00. Na 22u00 kunt u genieten van de kleine kaart. Zie ook www.eetcafevidocq.nl. EETCAFÉ VIDOCQ Koster Gijzensteeg 5 en 8, Gouda, tel. 0182-522819.

De Theaterbakkerheij

Programma De Theaterbakkerheij

Maandag 1 juni heropende de Theaterbakkerheij haar deuren. Vanaf komend weekend staat er een spetterend programma op de agenda. De theaterzaal is omgetoverd tot een gezellig intiem Theatercafé. De foyer en het terras zijn eveneens geopend.

“Vanaf 5 juni hebben we een line up zoals je van ons gewend bent, maar dan net even in een andere (corona veilige) setting. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je weer genieten van muziek, cabaret, poëzie en Tribute bandjes, kortom.. wat je van ons gewend bent! Naast bekende concepten als Young Talent en ‘Grensgeval’ introduceren we nieuwe gezellige activiteiten als ‘De TBH Live Popquiz’ en ‘Pianobar Singalong Sessies’,” aldus Ruud Bakker – eigenaar van de Theaterbakkerheij.

Ook zijn er weer muziek optredens. Zo komt er een geweldige Santana Tribute band naar de Theaterbakkerheij. Op zondag 14 Juni gaat de bekende artiest Niels Geusebroek optreden voor max 30 personen.

De bekende Goudse dichter en taal virtuoos Ruud Broekhuizen komt twee keer langs. Eerst met zijn eigen boeiende programma en daarna met een speciale Late Night Show samen met de bekende cabaretier Pieter Jouke. Normaal voor volle zalen… nu in de Theaterbakkerheij.

Per voorstelling zijn er in juni helaas maar 30 kaartjes beschikbaar. Tickets zijn nu te koop. Kijk voor het volledige programma op de website: www.theaterbakkerheij.nl. Of kom eens langs in het Theatercafé of terras.

Bakker: “We mogen weer, we doen het veilig en maken het gezellig… tot snel in de Theaterbakkerheij.”

Hieronder het gehele programma:

PROGRAMMA DE THEATERBAKKERHEIJ

Theatercafé – Theater terras : Iedere dinsdagavond, zaterdag en zondag middag in juni abnormaal gezellig!

Dinsdagen vanaf 20.00 uur

Zaterdag middagen van 15.00 tot 18.00

Zondag middagen van 15.00 tot 19.00

Entree gratis

Eindelijk!! We zijn weer open! Iedere dinsdagavond openen we de deuren van ons sfeervolle Theatercafé met stoelen en tafels waar iedereen gezellig en veilig kan zitten. Geheel corona-proof op 1,5 meter afstand… Niks persoonlijks Met mooi weer is ook het terras geopend. Abnormaal gezellig!

Het enige wat je vooraf moet doen is even reserveren voor een plekje binnen via de mail. Stuur je naam, aantal per

sonen en mobiele nummer naar info@theaterbakkerheij.nl. Dan zorgen wij voor een gezellig plekje in ons café! Tot snel!

Reserveren voor het terras is niet nodig en vrij toegankelijk

Vrijdag 5 juni & Zondag(middag) 7 juni

The Best of Young Talent - Editie 1/3

Aanvang: 20:00 uur / 15:00 uur | Zaal open 19:30 uur / 14:30 uur

Entree: €11,-

Vanaf juni komen we terug met maar liefst 3 nieuwe edities van The Best of Young Talent, hét muzikale concept van de Theaterbakkerheij waarbij jonge talenten een podium krijgen. Maar liefst 15 grootse jonge zangtalenten treden in de komende weken op in de Theaterbakkerheij.

Natuurlijk op 1,5 meter afstand. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een sfeervolle ruimte met tafels en stoelen waar iedereen veilig kan zitten en onder het genot van een hapje en drankje kan genieten van de muziek. Kom langs en laat je verrassen!

De eerste editie (5 en 7 juni) met: – Kyana Dama – Francesca & Daan – Kaya Vitalis – Silke Weeber – Sanne Maas

Tweede editie (24 en 26 juli) met: – Jopke van Dobbenburgh – Manouk Hogebrug – Marieke Naus – Suus Luyken

Derde editie (14 en 16 augustus) met: – Sofie de Bruijn – Tirza de Bruijn – Noya Geurts Tijhuis – Tjomme & Nano – Daan Kock & Slava

6 juni: De Theaterbakkerheij Pianobar Singalong Sessies

Categorie: Muziek, Pianobar, Singalong

Aanvang: 21:00 uur | Zaal open 20:00 uur

Entree: €13,50

Zaterdag 6 juni gaan we van start met een nieuw concept van de Theaterbakkerheij: de Pianobar Singalong Sessies! Intiem, veilig en gezellig komen we samen in ons theatercafé waar we meezingen met de grootste hits. Elke maand een avond met een ander muzikaal thema. Zaterdag 6 juni is het thema ‘Soul Classics’ met special guest Marvin Kneefel achter de piano!

Wat kun je verder verwachten? – Een fantastische pianist / zanger – Een sfeervolle theatercafé-setting – Een videoscherm – En heel veel liedjes!

Volgende edities: – Juli: Guilty Pleasures – Augustus: Hollandse avond

Vrijdag 12 juni : Ruud Broekhuizen: 'Een Lege Plek'

Categorie: Poezie, Theater

Aanvang: 20:00 uur | Zaal open 19:30 uur

Entree: €16,-

Na twee succesvolle shows in januari gaat ‘Een Lege Plek’ van dichter en spoken word artiest Ruud Broekhuizen op vrijdag 12 juni in reprise. Met poëzie, spoken word, zang, muziek en video neemt Ruud je mee in een zeer persoonlijke zoektocht naar de lege plekken die we allemaal wel eens ervaren in ons leven.

De zoektocht begint als Ruud in de vroege morgen zijn hotel ontvlucht en in een bijzonder bos een wel heel eigenaardige, oude man ontmoet. De twee mannen vertellen elkaar met anekdotes, poëzie, muziek en zang hun levensverhaal. Twee verhalen die uiteindelijk één ding gemeen hebben: ze proberen allebei een manier te vinden om de lege plek in hun leven te vullen. Of is het hebben van een lege plek soms ook een voorwaarde om weer door te kunnen gaan in het leven?

Met medewerking van: Hartini van Rijssel, Mariëlle Rijkaart, Sabien van Lommel en Pauline van der Stadt

Vrijdag 12 juni “late night edition: Pieter Jouke & Ruud Broekhuizen: Ongeloof, Hoop & Liefde

Categorie: Cabaret, Late Night Show, Poezie, Theater

Aanvang: 22:30 uur | Zaal open 22:00 uur

Entree: €13,50

Cabaretier Pieter Jouke en dichter Ruud Broekhuizen trakteren je op een Late Night avond met gedichten, spoken word en verhalen. In hun indringende teksten, recht uit het hart, geven Pieter en Ruud woorden aan momenten in het leven die we allemaal kennen: de liefde, de twijfel, de dood en de hoop. En ongelooflijk als het misschien klinkt: er zal ook best gelachen worden.

Pieter Jouke is cabaretier en tekstschrijver bij o.a. Zondag met Lubach. Het trekt al jaren door het land met uitverkochte shows waarin gedichten altijd al een rol hebben gespeeld. Nu draait hij het om: de poëzie voert de boventoon, maar de humor zal zeker niet ontbreken.

Ruud Broekhuizen is dichter en spoken word artiest. Hij was stadsdichter van Gouda, treedt door het hele land op met zijn verhalen en poëzie en bracht begin dit jaar zijn avondvullende programma Een Lege Plek op de planken.

De twee artiesten ontmoette elkaar een jaar geleden bij een optreden van Ruud en er was meteen sprake van een bijzondere chemie: de liefde voor de taal. Waar de één er het liefst een grap mee maakt en de ander het verpakt in prachtige poëzie was het onvermijdelijk dat dit programma er moest komen. Twee unieke karakters, Eén passie. Bereid u voor op een avond waar de liefde vanaf spat.

Zaterdag 13 juni De Theaterbakkerheij Popquiz Live... en online!

Categorie: Muziek, Quiz

Aanvang: 20:00 uur | Zaal open 19:30 uur

Entree: €16,- live / €8,- online

Na de twee succesvolle online edities van de Theaterbakkerheij Popquiz presenteren we de derde editie live vanuit het theater! En jij kunt er met 30 anderen bij zijn. We hebben 30 VIP plekken ingericht waar je onder het genot van een hapje en een drankje live de quiz kunt spelen, hoe leuk is

dat! Wil je liever vanuit huis meespelen? Dat kan ook! We streamen de show namelijk ook weer online via ZOOM.

Michelle Splietelhof en Robin van Beek zijn de energieke hosts van deze gezellige Popquiz met vragen over de muziek van vroeger en nu. Ook zingen ze live de grootste hits onder begeleiding van niemand minder dan René Baas. Mis het niet en bestel je tickets vandaag nog via onze website!

Zondag 14 juni : Wat maakt een HIT en wanneer is het SHIT? Met o.a. Niels Geusebroek

Categorie:Muziek

Aanvang: 20:00 uur | Zaal open 19:30 uur

Entree: Live: €28,50 (incl. servicekosten + drankje) | Online: €8,50

Wat maakt een HIT en wanneer is het SHIT? Niels Geusebroek, Jan Tekstra en Billy Joel zingen en sparren samen in deze theatershow vol live muziek en boeiende gesprekken over hits en flops. Wanneer is iets een hit en wanneer is het een flop? Hoe komt het schrijven van een hit tot stand en hoe doen andere liedjesschrijvers dat eigenlijk?

Tekstra is schrijver van liedjes van o.a. Marco Borsato en Maan (o.a. ´Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht´, ´Het Water´, ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’). Te gast zijn Niels Geusebroek (‘Year Of Summer’, ‘Take Your Time Girl’) en Alexander Broussard die de rol van Billy Joel speelt in theaters in Nederland. Ze spreken over hun hits, de artiesten waar ze voor schrijven en uiteraard over hun ´winkeldochters´. Winkeldochters zijn de flops, de producten die te lang achter de toonbank blijven liggen en onverkoopbaar lijken. In deze show onderzoekt Tekstra de hits en winkeldochters van zichzelf en van zijn gasten.

TICKETS ONLINE SHOW: Je kunt de show ook online bekijken! Tickets €8,50

Vrijdag 19 juni :Grensgeval Festival - Editie 1/4

Categorie: Monologen, Muziek, Theater, Theaterbakkerheij productie

Aanvang: 20:00 uur | Zaal open 19:30 uur

Entree: €13,50

Vanaf 19 juni gaan we van start met het Grensgeval Festival waar gedurende 4 edities maar liefst 18 mini-voorstellingen te zien zijn in de Theaterbakkerheij!

Bijna 2 jaar geleden begon de Theaterbakkerheij met de serie monologen ´Grensgeval´. Eén van de bijzondere concepten uit de eigen culturele keuken. Inmiddels zijn er 22 verschillende monologen gespeeld die door zo´n 750 mensen zijn bezocht en de reacties waren enthousiast: ´Wat een theatraal avontuur!´ ´Ik heb geweldige talenten gezien!´ ´Het is zo gevarieerd!´

Deze zomer worden deze monologen nogmaals gespeeld in ons Grensgeval Festival. Wat kun je verwachten? – Verschillende verhalen; soms poëtisch, soms verhalend, soms muzikaal, soms absurd – Verschillende stijlen; soms drama, soms muziektheater, soms cabaret/kleinkunst, soms bewegingstheater, soms authentiek en geschreven door de acteur zelf – Verschillende variaties; soms humoristisch, soms ontroerend, soms werkelijk, soms verzonnen

Alle monologen hebben één overeenkomst, de personages zijn ´grensgevallen´ en balanceren allen op hun eigen manier op de grens. Grensgeval is een voorstelling over de dunne lijn tussen falen en succes hebben in het leven. Met humor, emotie, poëzie en live-muziek.

Editie 1 – Vrijdag 19 juni – Robert Spillenaar – Rolando Sanabria – Rositha Rikkers – Sanne Maas

Editie 2 – Vrijdag 10 juli – Daan Timmerman – Rik van den Heuvel – Lisa Beuk – Kirsty Correljé – Ruud Broekhuizen

Editie 3 – Vrijdag 31 juli – Frank Waroux – Mariska de Heer – Alice Bekkering – Laurens Vink – Daan Klijn

Editie 4 – Vrijdag 21 augustus – Johan Twigt – Jeanine de Boe – Ry Fiere – Samantha Braat

Nieuwe editie ´Grensgeval 4´ – Vrijdag 18 en zondag 20 september – Rolando Sanabria – Destiny Hukom – Robyn van Schaik – Drieske Steijl – David Knegjens – Lisa Beuk

Zaterdag 20 juni: Juicy - Funk & Soul band

Categorie: Funk, Muziek, Soul

Aanvang: 21:00 uur | Zaal open 20:00 uur

Entree: €13,50

De 4-koppige Soul & Funk band Juicy komt naar de Theaterbakkerheij! Op zaterdag 20 juni spelen ze de beste hits van o.a. Maze, Earth Wind and Fire, Average White Band, Maceo Parker, Marvin Gaye en vele anderen. Uitstapjes naar de R&B en Acid Jazz worden niet geschuwd.

Het theater is omgetoverd tot sfeervol Theatercafé waar je veilig en intiem onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van de muziek. Echt weer een gezellig avondje uit. Tickets zijn nu te koop!

Zondag 21 juni : Legacy of Santana (LOS)

Categorie:Latin-rock, Muziek

Aanvang: 15:00 uur | Zaal open 14:30 uur

Entree: €18,50

Zondag 21 juni staat LOS (Legacy of Santana) in de Theaterbakkerheij! LOS is een groep ervaren muzikanten die een gedeelde passie hebben voor Santana. Zijn muzikale fusie tussen Zuid-Amerikaanse Salsa, Samba, Bossa en Rock zijn wereldwijd bekend. Laat je meenemen door een muzikale herinneringsreis van de vroege jaren 70 tot nu. De Santana “evergreens” mogen uiteraard niet ontbreken. Nummers zoals Europa, Samba Pa Ti, Moonflower en Stormy zijn verplichte kost.

De Theaterbakkerheij staat bekend om haar top Tribute bands… ook in corona tijd .. op een gezellige en veilige manier… ook voor 30 gasten en tegen dezelfde ticket prijzen … boek nu.. op is op.

Vrijdag 26 juni: De Vloer OP Afstand

Categorie: Improvisatie, Theater, Toneel

Aanvang: 20:00 uur | Zaal open 19:30 uur

Entree: €11,-

De afgelopen weken hebben 8 deelnemers 3 improvisatie workshops gevolgd en vanavond staan zij op het podium met een improvisatie show! Niets is van tevoren vastgelegd. Humor, drama, tragedie, smartlappen, opera…alles is mogelijk. En jij als publiek mag je overal mee bemoeien! Met de scènes, de personages, de locaties, de gebeurtenissen, de muziek, de props en de tegenspelers. Uiteraard is de bar geopend!

Spelleider: John de Heij

Laat je verrassen! Een heerlijke spontane en onverwachte theateravond.

Zaterdag 27 juni :'The yellow magic flying bus' in het Theatercafé

Categorie: Muziek

Aanvang: 21:00 uur | Zaal open 20:30 uur

Entree: €11,-

Zaterdag 27 juni speelt Magic Bus in de Theaterbakkerheij. Ze spelen met liefde en een knipoog naar het heden muziek uit de sixties en seventies. In ons sfeervolle Theatercafé is ruimte voor 30 zitplaatsen waar je op intieme en unieke wijze onder het genot van een hapje en drankje kunt genieten van de muziek. Echt weer een gezellig avondje uit. Tickets zijn nu te koop.

Er wordt gefluisterd in de straten, maar niemand weet er echt het fijne van over 3 muzikanten, die in lockdown zaten, op zolder of in een caravan. Soms hoort men wel muzikale flarden, meegevoerd op de vleugels van de wind, maar wat men het meest verwarde is dat niemand de oorsprong vind. Maar nu is het geheim ontrafeld. We geven toe, het was een hele klus. Aanschouw hier het spektakel en kom luisteren naar ´The yellow magic flying Bus´. Voorheen bekend als ‘Boys R Back’.

Deze zomer: “Theater terras time ”

Ieder weekend een drankje doen op ons vernieuwde Theater terras!

We waren dan wel weken gesloten, maar we hebben zeker niet stil gezeten! Ons terras heeft een flinke opknapbeurt gehad.

Hier kun je met uitzicht op GOUDasfalt genieten van een drankje en een hapje van onze nieuwe borrelkaart.

Vaak met live muziek

JULI 2020

Ode aan Maarten van Roozendaal
Aanvang: 20u30. Entree: €13,50. Maarten van Roozendaal was een unieke theaterpersoonlijkheid. Zeven jaar geleden overleed hij en liet daarmee een rijkdom aan materiaal achter. Met dit materiaal gaan nu beginnende theatermakers aan de gang om uiteindelijk hun eigen versies te laten horen. Onder de bezielende leiding van de Goudse theatermaker en liedschrijver Alex van Holstein zullen onder andere Siebe Palmen (Finalist Nekka 2019), Tom Dicke (Winnaar Annie MG Schmidtprijs 2019), Jan van Piekeren (beroepsprotesteerder) en het Hedonistisch Verbond hun opwachting maken. Meer namen volgen later.

zo. 26 juli Gouds Geluk Festival 2020  
Gouds Geluk Festival keert terug op het GOUDasfalt terrein! Deze editie met méér muziek, kleinkunst, acts, food en cultuur. Meer informatie volgt snel.

Zie voor nadere informatie: www.theaterbakkerheij.nl

 

 

De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.