SINT JANSKERK

Concerten Stichting Goudse Sint-Jan

De Stichting Goudse Sint-Jan heeft ook voor dit jaar weer mooie concertreeksen geprogrammeerd. 

za. 28 april SCHERZANDO TRIO I Tolhuis, Sjostakovitsj en Saint-Saëns
16u00  Het Scherzando Trio is een internationaal ensemble met Rotterdam als thuisbasis. Het doel van de musici, alle drie afkomstig uit Spanje, is het delen van de vreugde van muziek en het ontdekken van repertoire voor de ongebruikelijke combinatie van fluit, klarinet en piano. Deze instrumenten worden bespeeld door respectievelijk Irene Gabarrón (1982), Paula Pantín (1985) en Roberto Guijarro (1986). Sinds 2012 hebben de drie musici opgetreden in diverse theaters en concertzalen in heel Nederland. Ook waren zij te horen op de radio, in de programma’s ‘Live uit Lloyd’ en ‘Sophia TV’. Zo vertolkten zij de première van het werk ‘Beginning of Spring’, speciaal voor hen geschreven door de Nederlandse componist Hans Tolhuis.  Ook de Iraanse componist Reza Nakisa heeft een werk opgedragen aan het Scherzando Trio. Vrij toegankelijk in combinatie met entree kerk

TOEGANG
De aanvangstijden van de uitvoeringen van de vrijdagavondconcerten zijn 20u00, die van de zaterdagmiddagconcerten tussen 16 en 17u00. De toegang tot de concerten is gratis. Wel wordt er na afloop gecollecteerd. Voor meer info www.sintjan.com of Stichting Goudse Sint Jan, tel.: 0182-514119.

SO WHAT
program So What

AGENDA SO-WHAT!

So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ's. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.

PROGRAMMA APRIL
vr. 27 april      Koningsdagterras Op De Markt Gratis! (Concert)

Zie voor nadere info programmering: www.so-what.nl.

STUDIOGONZ

Agenda StudioGonz

StudioGonz is ieder weekeinde open. Donderdag om 20u00, vrijdag en zaterdag om 21u00 en zondag (1 keer in de 2 weken) om 14u00. Met elke vrijdag en zaterdag bands, DJ's, thema-avonden of een gezellig StudioGonz Café! En om de week op zondag Lounge&Gaming. Genoeg te doen dus om je niet te vervelen.

iedere do. DONDERSLAG CAFÉ
het weekend begint op donderdag.

iedere vr.+za. STUDIOGONZ OPEN

do. 26 april  Oranjenacht met De Foute DJ
Erger wordt het alweeeer niet! Gratis

za. 12 mei Mark Foggo + Rude Radiation, Ska

Let op: de standaard deurtijden van StudioGonz aangepast: do. van 20u00 tot 23u00. Vrijdag en zaterdag van 21u00 tot 00u00.

Zie voor nadere informatie www.studiogonz.nl.

Gesponsord
De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.