DE GOUDSE SCHOUWBURG

AGENDA DE GOUDSE SCHOUWBURG

Muziekprogramma de Goudse Schouwburg

WO 28 SEP: DOLLY DOTS – Sisters on tour

DO 29 SEP: BEYOND THE MUSIC - The Joshua Tree

ZA 1 OKT: BACK TO THE COUNTRY - Part 12

DO 6 OKT: MAAIKE OUBOTER & ERIC CORTON – Harnas van Glas (UITVERKOCHT)

VR 7 OKT: MUSKETIERS – Paskal Jakobsen, Paul de Munnik en Bertolf Lentink

VR 7 OKT: STEFFEN MORRISON in poppodium So What!

ZO 9 OKT: AGNIETEN SESSIONS - MARIS MAE Agnietenkapel

DO 13 OKT: ED STRUIJLAART - Gitaarmannen 2: Eric Clapton Unplugged

DI 18 OKT: OG3NE - Samen Uit, Samen Thuis

WO 19 OKT: ILSE DELANGE – Theatertour

ZA 29 OKT: ERIC VAARZON MOREL & JONGE VIRTUOZE AMIGOS – Cadanza

Zie voor het programma 2022-2023 op www.goudseschouwburg.nl

DE THEATERBAKKERHEIJ

Programma De Theaterbakkerheij

 

wo. 28 sept. Ralph van Manen
20u15 
Al ruim 30 jaar is Ralph van Manen één van de meest toonaangevende artiesten van de Nederlandse gospelwereld. Met zijn uitgebreide repertoire heeft hij menig hart weten te raken. Ralph kijkt terug op deze periode, beseffend dat de mensen die dicht om je heen staan en vreugde en verdriet samen met je dragen, werkelijk belangrijk zijn. Samen met zijn voltallige band speelt en zingt Ralph liederen uit zijn oude en nieuwe repertoire. Hij neemt je mee in zijn 30 jaar als muzikant. Het is een avond genieten van klassieke meezingers zoals ‘Testify to Love’ tot heerlijk luisteren naar de nieuwste liederen van de CD ‘De liefde nog het meest’, die dit jaar is uitgekomen.

do. 29 sept. Grensgeval 8
20u00
De Theaterbakkerheij krijgt er maar geen genoeg van! Op 23 en 29 september openen ze hun theaterseizoen met de 8e editie van Grensgeval. Je ziet maar liefst zes bijzondere mini theaterstukken die op humoristische en muzikale wijze met elkaar zijn verbonden. Talentvolle lokale acteurs en actrices brengen ieder een prachtig verhaal met één overeenkomst: het gaat over personages die in het leven balanceren of over een grens stappen… Wie al eens kwam kijken was enthousiast! Je krijgt altijd een zeer gevarieerd aanbod te zien. Zo was er al eens moderne dans, cabaret, kleinkunst, Griekse tragedie, comedy, rap, spoken-word en poëzie te zien. Grensgeval staat garant voor een geweldige avond theater met de beste theatertalenten uit Gouda en omstreken die je zullen doen verbazen en verrassen. Een must-see voor theaterliefhebbers!

Regie John de Heij

Cast Pieter Heessels, Denise de Koning, Candide van Bekkum, Pip Alblas, Jantine van Dijk, Jorien van Lieshout.

Tickets zijn te koop via: www.theaterbakkerheij.nl/tickets

za. 1 okt. Madness Tribute
20u30 
Verheug je op een avondje zingen en springen op ‘Night Boat to Cairo’, ‘Baggy Trousers’, ‘One Step Beyond’ en al die die andere vette Madness hits. Er zijn een paar extra kaarten vrijgekomen... dus bestel snel de laatste kaarten!

zo. 2 okt. Steely Fan: A True Steely Dan Experience
15u00 
Zondagmiddag is Steely Fan terug in De Theaterbakkerheij. Ze brengen het onnavolgbare Steely Dan adembenemend dichtbij. Grote hits van de albums ‘Aja’, ‘The Royal Scam’, en ‘Gaucho’ mogen uiteraard niet ontbreken, maar ook recenter werk van bijvoorbeeld ‘Two Against Nature’ komt zondag voorbij. Mis het niet!

wo. 5 okt. Elise Mannah
20u15 
‘Als ik zo vrij mag zijn’ is een uniek programma waarin Elise op zoek gaat naar de vele facetten van wat vrijheid eigenlijk echt inhoudt. De rode draad wordt gevormd door een bijzonder verhaal wat inspireert en de bezoekers een spiegel voorhoudt bij zaken waar we in ons leven allemaal tegenaan lopen. Met deze meeslepende theatervoorstelling weet Elise iedereen te verrassen. Ze neemt ons mee op haar vlucht! Maar wees gerust. Onderweg klinken haar prachtige liedjes en liggen de lach en ontroering, zoals we van Elise gewend zijn, altijd dicht bij elkaar.

vr. 7 okt. Touch of Toto
20u30
Laat je omverblazen door de wervelende energieke show die Touch of TOTO speelt! In een ruim 2 uur durend optreden worden hits als Africa, Pamela, Stop Lovin’ You, Rosanna en Hold The Line vol passie op je afgevuurd.

CULTUREEL CENTRUM CONCORDIA

Maandprogramma Concordia

PROGRAMMA KOMENDE WEKEN

vr. 7 okt. Concordia’s pubquiz online
21u00 Er staat weer een Pubquiz op het programma in Theater Concordia in Haastrecht. Samen strijden om smakelijke en vermakelijke beloningen tijdens deze supergezellige Concordia-quizavond. Het theater is gevuld met 20 teams van max 5 deelnemers (14+). Alleen met een groepsticket kun je meedoen! De Pubquiz begint om 21u00. Kaarten (à € 25 per team) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

zo. 9 okt. Live op zondag: The Red Strats
Zondag 9 oktober om 15u00 treden The Red Strats op in Theater Concordia in Haastrecht. Deze TOP-tributeband brengt het ‘Cliff Richard’-geluid uit de sixties weer helemaal tot leven.The Red Strats zijn op zondag 9 oktober om 15.00 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten à €10 zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

 

Theater & Grand Café Concordia
Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht, 0182-502202
grandcafe@theaterconcordia.nl

Meer informatie en kaarten bestellen: www.theaterconcordia.nl.

KAARTEN
Kaarten voor de komende voorstellingen via www.theaterconcordia.nl en op werkdagen vanaf 17u00 uur in Grand Café Concordia en aan de kassa van Concordia voor de voorstelling (indien er nog kaarten zijn). 

CULTUURHUYS DE KROON

Agenda Cultuurhuys De Kroon

Zie https://www.cultuurhuysdekroon.nl/agenda/agenda-seizoen-21-22

Kaarten voor alle voorstellingen zijn te bestellen via de website www.cultuurhuysdekroon.nl, de ticketmatic app of aan de balie (op beperkte dagen) van Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein 1 in Waddinxveen.

De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.