DE GOUDSE SCHOUWBURG

Agenda De Goudse Schouwburg

Agenda De Goudse Schouwburg

28 en 29 jan. Leukste weekend van het jaar in schouwburg komt eraan!

Door • ZoGouds.nl • maandag 16 januari 2023 om 11:52

Het leukste weekend van het jaar komt eraan! Op zaterdag 28 en zondag 29 januari viert De Goudse Schouwburg Het Nationaal Theaterweekend. Geniet van vele gratis activiteiten of ga naar een voorstelling voor slechts 10 euro. Bekijk het programma op www.goudseschouwburg.nl

gs theaterweekend rondleiding orkestbak.JPG

Beleven

De schouwburg laat zien hoe mooi, magisch en spannend theater kan zijn en zorgt ervoor dat het voor iedereen van dichtbij te beleven is. Kaartjes voor de voorstellingen zijn slechts 10 euro per stuk en tijdens het weekend organiseert de Goudse Schouwburg diverse gratis activiteiten, waaronder rondleidingen backstage met een optreden van de Gouwe Big Band en een kampvuuroptreden van Guido Spek. Spectaculair worden de free run sessies dwars door de schouwburg.

gs theaterweekend clown de onzichtbare man.jpg

Tijdens het Nationaal Theaterweekend ziet het programma er als volgt uit:

Zaterdag 28 januari: ontdek de schouwburg
12:30 Open
13:00 Free run sessie
13:45 – 14:45: Rondleiding met de Gouwe Big Band
15:00 – 16:00: Optreden Gouwe Big Band
16:00 Free run sessie
16:30 – 17:30: Rondleiding
18:30 – 19:30: Kampvuursessie met Guido Spek
20:00 – 20:15: Nationale Theatertekst
21:00 – 21:45: Kampvuursessie met Guido Spek
20:30 – 22:30: Voorstelling Izaline Calister en Thijs Borsten – Van de andere kant (ticket nodig)
21:30 – 23:30: Livemuziek

Zondag 29 januari: kinderdag
12:00: Open. Met gezellig speelhoekje in de foyer, theaterworkshop en voorleessessies. Exacte tijden volgen op website.
14:00: Voorstelling De onzichtbare man - Theater Artemis (ticket nodig)

Aangegeven tijden zijn onder voorbehoud. Houd www.goudseschouwburg.nl in de gaten
voor informatie, tijden en tickets. Reserveren kan direct online of telefonisch via 0182- 513 750.

Zie voor het programma 2022-2023 op www.goudseschouwburg.nl

DE THEATERBAKKERHEIJ

Agenda De Theaterbakkerheij

Rasti_Rostelli.png

 

di. 24 jan. Rasti Rostelli en Menno Bandini
Aanvang:20:30 uur | Zaal open 20:00 uur
Entree: €30,- inclusief servicekosten
Rasti Rostelli komt met zijn show “De fascinatie van het ontastbare”. Hypnose, Telepathie en Magie verpakt in een spectaculaire show vol spanning en sensatie! Geschikt voor jong en oud! 

Vorig jaar lanceerde Streamingsdienst Videoland de documentaire, Rasti Rostelli: The Show Must Go On! Daarin is te zien hoe Europa's bekendste Hypnotiseur Rasti Rostelli hard aan het werk is om, samen met Mentalist Menno Bandini, een comeback tour te realiseren. Na het succes van de eerste tour samen, komen zij met hun nieuwe show op 24 januari 2023 naar De Theaterbakkerheij in Gouda.

Hij werd een spiritueel begrip in de jaren 80 en 90. Rasti Rostelli, zijn shows waren shockerend, werden bekritiseerd, maar ook zeer goed bezocht. Niet vreemd dat Videoland de afgelopen 40 jaar van zijn carrière wilde vastleggen in een tweedelige documentaire. 

Rasti Rostelli, laatst nog te gast bij de Late Night Talkshow Beau op RTL4, waar hij het publiek en zelfs Beau van Erven Dorens nog hypnotiseerde en hen o.a. in glasscherven liet staan. Een van de fragmenten van die opname ging viral en werd miljoenen keren bekeken op Social Media. Kortom: hij is het nog steeds niet verleerd.

Menno Bandini, tevens ex-leerling van Rostelli, werd in de media geïntroduceerd als de Slaap Hypnotiseur, dit omdat hij via verschillende online streamingsdiensten mensen, met slaapproblemen, in slaap praat. Steeds vaker zien we Bandini, als mentalist en hypnotiseur, terug in het theater en met succes. Als opvolger van zijn leermeester is hij zich goed bewust van de nieuwe tijdsgeest en speelt hij daar met zijn fascinerende acts goed op in.

Rasti Rostelli en Menno Bandini treden samen op 24 januari 2023 op in De Theaterbakkerheij in Gouda.

Tickets bestellen

 

CULTUREEL CENTRUM CONCORDIA

Agenda Concordia

PROGRAMMA KOMENDE WEKEN

zo. 22 jan. Live op Zondag: Windfall 60’s & Country
15u00 Deze Live! Op zondag met Windfall 60’s & country staat in het teken van de gouden tijden van de 60’s en de top van country. Windfall is een veelzijdige, toonaangevende band in dit genre! Reken op een middag lekker luisteren, bijpraten onder het genot van een drankje, en voor wie wil: veel dansplezier! Windfall is op zondag 22 januari om 15.00 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten (à € 10) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

vr. 10 feb. Concordia’s pubquiz online
21u00
 Er staat weer een Pubquiz op het programma in Theater Concordia in Haastrecht. Samen strijden om smakelijke en vermakelijke beloningen tijdens deze supergezellige Concordia-quizavond. Het theater is gevuld met 33 teams van max 5 deelnemers (14+). Alleen met een groepsticket kun je meedoen! Trek je december/kerst/kerstvakantieoutfit aan (van foute kersttrui of kerst-onesie tot smoking of glamourous galajurk). Er is een passende prijs voor het leukst/mooist verklede team! De Pubquiz begint om 20u30. Kaarten (à € 25 per team) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Theater & Grand Café Concordia
Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht, 0182-502202
grandcafe@theaterconcordia.nl

Meer informatie en kaarten bestellen: www.theaterconcordia.nl.

KAARTEN
Kaarten voor de komende voorstellingen via www.theaterconcordia.nl en op werkdagen vanaf 17u00 uur in Grand Café Concordia en aan de kassa van Concordia voor de voorstelling (indien er nog kaarten zijn). 

CULTUURHUYS DE KROON

Agenda Cultuurhuys De Kroon

Zie https://www.cultuurhuysdekroon.nl/agenda/agenda-seizoen-21-22

Kaarten voor alle voorstellingen zijn te bestellen via de website www.cultuurhuysdekroon.nl, de ticketmatic app of aan de balie (op beperkte dagen) van Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein 1 in Waddinxveen.

De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.