CULTUREEL CENTRUM CONCORDIA

maandprogramma Concordia

PROGRAMMA KOMENDE WEKEN

za. 23 nov. 20u15 Freek de Jonge: De Lachgasfabriek, € 20 UITVERKOCHT
Voor het eerst sinds Lone Wolf in 2011 gaat Freek de Jonge weer een jaarsconference houden: het midden tussen een oudejaars- en een nieuwjaarsconference. Dus terugkijken en vooruitzien. In voorbereiding op een televisie-uitzending op 1 januari leest Freek zijn invallen en uitvallen voor over de hel die we het afgelopen jaar doorstaan hebben en het paradijs dat ons het komend jaar te wachten staat.

zo. 24 nov. 15u00 Country Café: Change of Key, gratis
Country Café Concordia opent haar deuren weer voor alle liefhebbers van country muziek in de breedste zin van het woord, met muzikale invulling van huistrio Change of Key.

wo. 27 nov. 14u00 Kinderfilm: Superjuffie, € 8
Juf Josje lijkt een heel gewone juf. Maar als er iemand in gevaar is, dan neemt ze een hap van een schoolbordkrijtje en verandert ze in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, redt de dieren en kan ook nog met ze praten. Van de makers van de films van Meester Kees. Superjuffie heeft haar krachten gekregen van een mysterieus beeldje in een geheime kamer in haar nieuwe huis. Maar zijn deze nieuwe krachten wel handig?

do. 28 nov. 20u15 Film: MamaMia 2, € 8
Mamma Mia 2 gaat verder waar deel 1 ophoudt, maar laat ook zien wat er eerder gebeurde in het Griekse hotel. In het verleden ontmoeten we een jongere Donna, die volop van het leven geniet. In het heden worstelt een zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder. We volgen de romantische escapades van Donna wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. Na een tijd blijken de romances niet enkel rozengeur en maneschijn te zijn.

vr. 29 nov. 20u15 Fuse: Live, € 25
Vergeet maar even wat je denkt te weten over klassieke muziek, violen of ongemakkelijke concertgewoontes. Fuse neemt je in no time mee in hun muzikale wereld, waarvan je achteraf pas weet dat je er behoefte aan had. Het vonkt, het prikkelt en het schuurt bij dit eigenwijze zestal met hun herkenbare geluid. Paul Witteman: “Fuse blaast klassiek nieuw leven in.”

KAARTEN
Kaarten voor de komende voorstellingen via www.theaterconcordia.nl en op werkdagen vanaf 17u00 uur in Grand Café Concordia en aan de kassa van Concordia voor de voorstelling (indien er nog kaarten zijn). 

Theater & Grand Café Concordia
Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht, 0182-502202
grandcafe@theaterconcordia.nl

Meer informatie en kaarten bestellen: www.theaterconcordia.nl.

Gesponsord
De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.