CULTUREEL CENTRUM CONCORDIA

maandprogramma Concordia

PROGRAMMA KOMENDE WEKEN

ZA 16 MRT SJAAK BRAL: SEKS MET SJAAK
20u15  
Seks is het lekkerste dat er is. Als ze ooit iets uitvinden dat lekkerder is… blijf ik het er gewoon bij doen, aldus Sjaak Bral. Helaas worden de verworven seksuele vrijheden uit de jaren zestig en zeventig klakkeloos ingeleverd. De seksuele revolutie ligt in een spagaat. Dit zorgt voor vreemde capriolen in de slaapkamer. Een cabaretvoorstelling die voelt als één groot hoogtepunt. > 12 jaar. Entree € 15,-.

VR 22 MRT IERSE AVOND: LIVE MUZIEK I.S.M. HAASTRECHTSE KRING
20u15  
Na de Afrikaanse, Franse en Spaanse avond wordt het dit jaar Ierse avond De Haastrechtse Kring en theater Concordia organiseren een gezellige avond met Ierse muziek en  Ierse hapjes. Entree € 15,-.

DO 28 MRT FILMAVOND BYOS: LA LA LAND
20u15  
Bring Your Own Seat (BYOS) om te genieten van het verhaal van Sebastian en Mia. Zij komen nader tot elkaar dankzij een gemeenschappelijk verlangen om datgene te doen waar ze van houden. Maar wanneer het succes op de loer ligt, worden ze geconfronteerd met enkele keuzes die hun liefdesrelatie op het spel zet en waarbij hun gekoesterde dromen verscheurd dreigen te worden. Entree € 8,-

ZO 31 MRT COUNTRY CAFE
15u00  
Country op de zondagmiddag met de vertrouwde huisband Change of Key. Plattelandsmuziek uit de USA met het authentieke gevoel. Ontdek zelf waarom ze zijn uitgeroepen tot ‘Beste Country Trio’ en geniet van een sfeervolle middag in het Grand Café? GRATIS

KAARTEN
Kaarten voor de komende voorstellingen via www.theaterconcordia.nl en op werkdagen vanaf 17u00 uur in Grand Café Concordia en aan de kassa van Concordia voor de voorstelling (indien er nog kaarten zijn). 

Theater & Grand Café Concordia
Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht, 0182-502202
grandcafe@theaterconcordia.nl

Meer informatie en kaarten bestellen: www.theaterconcordia.nl.

Gesponsord
De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.